Logga

KorAll (tidigare Tonår 93/56) är Korskyrkans och Allianskyrkans gemensamma ungdomsarbete. Vi träffas fredagar klockan 19.30. VT start 19 januari 2018. Nu är vi i Allianskyrkan fram till påsklovet. (Schema)

Från åk 7 och uppåt.

Ungdomsledare Lisa

Välkomna!

Pågång just nu!
Vi har nu öppnat anmälan till skidläger i Trysil.

Trysil 2018 (10-16feb)

Allmän info
Hej! Så roligt att just du är intresserad av att hänga med till Trysil 2018!
Vi som anordnar detta läger är: Kors- & Allianskyrkans gemensamma ungdomsarbete Korall. Lägret är för dig som är född -04 och tidigare. Vi har drygt 50 platser så var på hugget med din anmälan. Lägret är lör 10/2 – fre 16/2-18.
Vi kommer bo på en lägergård ca. 30 minuter från backarna.

När du har anmält dig så kommer du få mer information om allt praktiskt.
Informationsträff i Allianskyrkan den 17 Januari kl. 18.30. Både föräldrar och tonåringar välkomna!

Försäkring
Se över vad du har för hemförsäkring och vad den täcker. Sedan önskar vi även att ni skrivs in på ett papper för närvaro för extra säkerhet. Det gäller som en ytterligare försäkring om något skulle  hända oss när vi är borta.
Lägerkostnad och liftkort
Beroende på din ålder så skiljer sig lägerkostnaden något. Detta beror på att Skistars liftkort kostar olika mycket utefter vilket år man är född. Liftkorten som vi köper gäller för fem dagars skidåkning.
Kostnad för lägret
Född -02 eller tidigare: 3100:-
Född -01 eller senare: 3300:-

BETALNING
OBS! Vi bokar liftkortet, men du måste betala enligt följande:
Du betalar först in 750:- för att säkra din plats på lägret. Detta ska göras inom en vecka. Alltså har du inte betalat in anmälningsavgiften så kan vi inte garantera dig en plats på resan.
Resterande del av kostnaden ska betalas in senast den 17 januari.
Det blir alltså:
Född -02 eller tidigare = 2350:-
Född -01 eller senare = 2550:-
Betala in på bankgiro; 822-5427 112-7927
eller swish; 123 086 734 1 till Allianskyrkan.
Viktigt! Märk med för- & efternamn samt att det gäller Trysilresan när du betalar.
Skidhyra
Det finns möjlighet att hyra utrustning på plats i Trysil. Behöver du hjälp med detta, hör av dig till André.
Du får endast ta med dig ett set av utrustning, alltså antingen skidor eller snowboard. Detta för att maxlasten på bussen inte ska överstigas. Kör du t.ex skidor, men vill testa snowboard någon dag så får du alltså hyra det i Trysil.
Avbokning
Anmälan är bindande. Anmälningsavgiften betalas ej tillbaka. Om du mot förmodan skulle bli sjuk får du tillbaka hela lägeravgiften mot uppvisande av läkarintyg.
Bakning/ matlagning
Hembakade bullar & bröd i backen är alltid uppskattat!
Vi tar tacksamt emot hjälp med matlagning/ bakning, som lämnas in några dagar innan vi åker. På detta sätt kan vi enkelt värma upp maten, istället för att börja från grunden. Det underlättar matlagningen enormt mycket på plats!
Det kommer sättas upp matlistor i kyrkorna när lägret närmar sig. Där får man gärna skriva upp sig på vad man kan tänka sig att hjälpa till med. Det finns möjlighet att få tillbaka ersättning för de pengar man lagt ut.
André Dahlquist, ungdomsledare i Allianskyrkan                  0768-19 99 52
Lisa Lindh, ungdomsledare i Korskyrkan                0703-77 71 67
Om det är något speciellt vi behöver veta inför resan hör av dig till oss ledare.
Har du fler frågor, tveka inte att ringa till oss. Vi ser fram emot en härlig vecka i Trysil tillsammans med just dig!

Schema 2017 HT 1