Konfa

Vi hoppas på att konfan får skapa möjligheter för dig att utvecklas som person och få en god inblick i den kristna tron. Varje tillfälle så blir det undervisning om något spännande ämne, som vi sedan diskuterar tillsammans.

För att utvecklas som personer tror vi att det är viktigt att utvecklas som grupp och kunna ha roligt tillsammans. Vi vill att det ska märkas varje gång vi träffas. Därför kommer vi jobba med olika grundstenar, storgrupp, smågrupp, kreativitet/skapande, filmklipp, studiebesök och outreach - där vi gör något för andra. En annan viktig del är att få möta alla åldrar i församlingen och att besöka olika typer av Gudstjänster.
Konfirmationen har vi tillsammans med Allianskyrkan.

När? Onsdag eftermiddagar med drop in efter skolan, fika och start 16.00. Träffarna slutar 17.30
För vem? Dig som går i årskurs 8 (är du äldre men inte har konfirmerat dig så är du självklart välkommen!)
Kostnad? Konfaåret är gratis, men med självkostnadspris för läger & hajk.

Konfirmationsåret 17/18 startar med en infokväll för både konfirmander och föräldrar den 23 augusti kl 18.00 i Korskyrkan.

Det vore jättekul om just DU vill hänga med på ett roligt år tillsammans!
Välkommen med din anmälan till Lisa, ungdomsledare, senast 29 augusti.