Scout

content/bilder/scout/scout.gif

Scout är för dig som går i årskurs 1 och uppåt och som gillar att vara ute i skog och mark. Du får prova på att elda, hantera kniv, yxa och såg men också lära dig olika knopar som är bra att kunna när man åker på hajker och läger. Vi brukar ha tävlingar och en hel del annat. Kvällarna startar vi med en samling och kort andakt.
Vi är sen ofta tillsammans i mindre grupper/patruller, där vi lär känna varandra bättre.

Välkommen på tisdagar kl 18.00 - 19.15 i Korskyrkan.
Höstterminen 2018 startar 4 september.

Kontakta Daniel Saveljev 036-12 90 74 för närmare information.
Välkommen!

Hajk 28-29 sept

Hajkgården Klinta
Avfärd kl 18 från Korskyrkan.
Hemresa kl 14. Tillbaka vid Korskyrkan kl 14.30
Födda 2011 i sällskap med förälder.

Upplägg

Välkommen med på Hajk. Vi lagar mat, har lägerbål, sover i vindskydd och gör utmaningar tillsammans.

Bra att ha med sig

Varma skor – Stövlar – Varma kläder – Mössa – Vantar – Regnkläder – Sovsäck – Liggunderlag – UV-scoutskjortan (scarf för Ekorren) – Ficklampa – Tandborste – Matkåsa (tallrik) – Drickkåsa – Bestick – Kniv (för äldre scouter) – mm.

content/bilder/pa-gang/2017/getswish_qr.png

Kostnad

100 kr/deltagare. Swishas till 123 389 44 09 eller bankgiro 747-7748, senast vid avfärden. Ange “Hajk” och deltagarnas namn.

Senast tisdag 25 sept

____________________________________________

Prenumerera på scoutprogrammet?

Klicka Prenumerera så får du en fråga om att lägga till programmet i din enhets kalenderprogram.