Scout

content/bilder/scout/scout.gif

Scout är för dig som går i årskurs 1 och uppåt och som gillar att vara ute i skog och mark. Du får prova på att elda, hantera kniv, yxa och såg men också lära dig olika knopar som är bra att kunna när man åker på hajker och läger. Vi brukar ha tävlingar och en hel del annat. Kvällarna startar vi med en samling och kort andakt.
Vi är sen ofta tillsammans i mindre grupper/patruller, där vi lär känna varandra bättre.

Välkommen på tisdagar kl 18.00 - 19.15 i Korskyrkan.
Vårterminen startar den 22 januari 2019

Scoutläger v.26

Kontakta Daniel Saveljev 036-12 90 74 för närmare information.
Välkommen!

Hajk 4-5 okt

Granarpsstugan vid granarpssjön
Avfärd kl 18 från Korskyrkan.
Hemresa kl 14. Tillbaka vid Korskyrkan kl 14.30
Födda 2012 i sällskap med förälder.

Upplägg

Välkommen med på Hajk. Vi lagar mat, har lägerbål, sover i vindskydd, tält och inne (minsta patrullen) samt gör utmaningar tillsammans.

Bra att ha med sig

Varma skor – Stövlar – Varma kläder – Mössa – Vantar – Regnkläder – Sovsäck – Liggunderlag – UV-scoutskjortan (scarf för Ekorren) – Ficklampa – Tandborste – Matkåsa (tallrik) – Drickkåsa – Bestick – Kniv (för äldre scouter) – mm.

content/bilder/pa-gang/2017/getswish_qr.png

Kostnad

100 kr/deltagare. Swishas till 123 389 44 09 eller bankgiro 747-7748, senast vid avfärden. Ange “Hajk” och deltagarnas namn.

Senast tisdag 3 okt

____________________________________________

Prenumerera på scoutprogrammet?

Klicka Prenumerera så får du en fråga om att lägga till programmet i din enhets kalenderprogram.