TRYSIL 2020

Publicerad: Tisdag 5 November

Korall åker till Trysil på sportlovet!

Kors- och Allianskyrkans gemensamma ungdomsarbete Korall åker till Trysil på sportlovet! Du som är född -06 eller tidigare är välkommen att haka på! Anmälan för er i Korall öppnar lördagen den 9 november kl. 10 så var beredd att anmäla dig då. Antalet platser är begränsat, i år ger vi förtur till de ungdomar som normalt deltar på Koralls fredagskvällar. Den 18:e november släpps eventuella resterande platser till andra intresserade. Först till kvarn gäller! (Anmäl er snabbt, vi räknar med att lägret kommer att bli fullt).

KOSTNAD
Årets läger kostar 3700 kr och då ingår det mesta. Det som tillkommer är pengar till mat på dit- och hemresan och ev. hyra av skidor/snowboard. Skidutrustning går att hyra på plats hos Skistar med 40% rabatt.

FÖRSÄKRING
I din anmälan kan du fylla i en ruta för medlemskap i EFK Ung. Det håller dig försäkrad hela lägret.

ANMÄLAN
Du anmäler dig genom att följa länken nedan, fylla i uppgifterna och betala in 500 kr av den totala kostnaden till Allianskyrkan. Du kan också välja att betala allt (3700kr) i samband med anmälan. Anmälan är bindande och därför betalas inte anmälningsavgiften tillbaka. Anmälningslänk: https://tinyurl.com/y6sfyr9v
Märk betalningen med ”Trysil” och för- och efternamn.
Swish: 123 086 73 41
Bankgiro: 822–5427

MAT
Som tidigare år kommer vi att ta med maten från Jönköping, färdiglagad och djupfyst. Nytt för i år att det är obligatoriskt att hjälpa till med matlagningen. Mer information i anmälningsformuläret! 

INFORMATIONSTRÄFF
Den 22 januari kl. 18 är det en informationsträff för tonåringar och föräldrar i Korskyrkan. Då kommer mer praktisk info om resan.

FRÅGOR
Evelina Johannesson 070–3777167, evelina@korskyrkan-jkpg.se

Tillbaka

Sportlovsläger i Ralingsås

Publicerad: Tisdag 19 November

Samma dag som sportlovet börjar är det dags att åka till Ralingsås.  Årets tema är ”Hungrig”. Vad händer på lägret...

Läs mer...

TRYSIL 2020

Publicerad: Tisdag 5 November

Du som är född -06 eller tidigare är välkommen att haka på Koralls resa till Trysil på sportlovet. Anmälan öppnar den 9 november kl 10!

Läs mer...

Rum för fler

Publicerad: Lördag 1 Januari

Välkommen till Korskyrkan! Vi är en församling med en blandning av människor som har en sak gemensamt: Vår tro på Jesus.

Välkommen som du är, med eller utan tro. Vi vill gärna möta dig!

Läs mer...