Vill du leda och inspirera barn och unga?

Vi söker dig som har ett stort och varmt hjärta för barn och unga. Vi har glädjen att få möta ett 100-tal av dem i söndagsskolan, scouterna och tonårsgrupperna.

Vi vill gärna utforma tjänsten tillsammans med dig och de övriga personerna i vårt ledarteam. Där finns idag församlingspastor David Blondell och ungdomsledare Evelina Erlandsson. Vi ser fram emot att du tillsammans med dem kommer att delta i och utveckla församlingsarbetet.

Vi tror att ditt engagemang präglas av längtan efter att barn och unga ska få lära känna Jesus i aktiviteter, där de trivs och känner sig trygga.

Omfattningen av tjänsten kommer att vara 25 % - 75 % med utgångspunkt från dina möjligheter till anställning.

Vi värdesätter utbildning, exempelvis bibelutbildning, teologisk eller pedagogisk utbildning. Sök gärna tjänsten även om du saknar utbildning. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Vilka är vi?

Korskyrkan Jönköping ligger på Liljeholmen i östra delen av centrala staden med den fantastiska Vätterstranden som närmaste granne.

Vi är en EFK-församling med drygt 300 medlemmar, med ett stort hjärta för barn och unga! För oss är det viktigare med närhet, enkelhet och värme än det perfekta och fulländade. På vår cafégård möts människor av olika slag under sommarmånaderna och i våra lokaler möts många olika grupper året runt.

Ring och berätta om dina tankar redan idag! 0763-11 41 36
Vill du hellre skriva ner några rader, går det bra att skicka dem till rekrytering@korskyrkan-jkpg.se

Samtal - Evelina och David om Korskyrkan