Guldgruvan

content/bilder/guldgruvan/guldgruvan.gif

GULDGRUVAN heter vår söndagsskola i Korskyrkan. Samlingarna är anpassade för barn från 4-10 år.

För barn mellan 11-13 år finns gruppen Platina som är med lite längre i gudstjänsten och sedan har egna samlingar.
Kontakt: Lisa Lindh Tel. 070-3777167

Vi träffas varje söndag under terminerna kl. 10.00-11.30.
VT startar söndagen 14 januari 2018

Inskrivning kl 9.45-10.00
Det första som sker är att du i kyrkans foajé anmäler att du vill vara med i Guldgruvan denna söndag. Då får du en namnlapp och med den information om vilken smågrupp du senare under dagen kommer ingå i.

Gudstjänst
Barnen deltar de första 10-15 min i gudstjänsten som hålls i kyrksalen och meddelas sedan när det är dags att följa med ledarna i röda tröjor till sin egen samling som börjar med

Storsamlingen där Bibelns berättelser och budskap presenteras på ett kreativt sätt genom sång, drama mm.

Växthuset
Därefter går man till sin lilla grupp - s.k. växthusgrupp där man pratar om det man sett och hört på storsamlingen och varje barn får tillfälle att komma till tals och lära känna några barn och ledare lite mer.

Buskul
Var tredje söndag följt Storsamlingen av Buskul. Barnen får då fritt välja mellan olika aktiviteter som t.ex. skapande verkstad, spelhörna och pingis o innebandy.

Fika
Kl.11.20 går barnen med sin ledare en trappa upp till Vättersalen där det serveras fika.

Läger

På sportlovet åker vi på läger på Ralingsåsgården, Arneby 9-13 feb 2018. Lägret vänder sig till barn i åk 3-6, Tonåringar får följa med som hjälpledare. Fråga efter broschyr.

Mini-läger på Ralingsåsgården en fre-lör i april. Lägret vänder sig till barn i åldrarna 5-9 år.

Frågor och information kontakta Johanna Winther 0737-286877