Bygg en god relation för livet!

Vad behövs för att bygga en kärleksrelation som klarar det som livet bjuder? Hur kan vi tillsammans klara medgång och motgång? Hur möter vi livets smärta tillsammans, när vardagen är grå och vi bara går förbi varandra till dagar när allt känns härligt och soligt som en underbarsommardag?

Vi tror att det är värdefullt att ge särskild tid och uppmärksamhet till varandra, att lyssna på undervisning och samtala med varandra om sitt förhållande. Detta oavsett om vi gjort en kortare vandring eller en mångårig resa tillsammans.  

Äktenskapskursen hjälper par att bygga en hälsosam relation som varar för livet. Kursen utgår från ett material som är utgivet av organisationen Alpha. Det tar upp viktiga aspekter som man möter i ett äktenskap. Det blir både hjärna och hjärta, kunskap och romantik!

En kväll börjar 18.30 med en måltid följt av ett undervisningspass. Sedan får varje par enskilt jobba med några frågor. Kvällen slutar 21.00. Kursen går på fyra fredagkvällar och en fredag-lördag med övernattning i en trivsam miljö.

Kostnad 2400 kr/par. Innehåller arbetshäfte 2 st, 7 st föredrag, hotellkostnad med del i dubbelrum samt kvällsmat, frukost, fika och lunch. Tillkommer en frivillig avgift för måltid i Korskyrkan vid 4 tillfällen.

Huvudrubriker:

  • Att bygga en säker grund
  • Konsten att kommunicera
  • Lösa konflikter
  • Förlåtelsens kraft
  • Familjens betydelse - tidigare och nuvarande
  • Bra sex
  • Aktiv kärlek

Nästa kurs går under våren 2018, med dessa datum: 2/2, 23/2, 9/3, 23/3 och 20-21/4. 

Kontakta Korskyrkans expedition  tel. 036-12 65 14 eller e-post: info@korskyrkan-jkpg.se för anmälan eller mer information.

 

Här finns mer information!

Inger & Roland, Sara &Magnus, Eleonor & Anders och Harriet & Roger